Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jan Rotmans, Martijn Jeroen Linden, Helen Toxopeus, Sandra Verbruggen,Verandering van tijdperk
  • Jan Rotmans, Martijn Jeroen Linden, Helen Toxopeus, Sandra Verbruggen,Verandering van tijdperk
Jan Rotmans, Martijn Jeroen Linden, Helen Toxopeus, Sandra Verbruggen,Verandering van tijdperk
Verandering van tijdperk
€ 24.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Nederland zal de komende decennia transformeren naar een nieuwe samenleving waarin de machtsverhoudingen zoals we die nu kennen radicaal zijn omgegooid. Dit is geen idealistisch vergezicht, maar de onontkoombare uitkomst van de kantelperiode waarin Nederland zich nu bevindt.

In `Verandering van tijdperk`, de opvolger van de bestseller `In het oog van de orkaan`, beschrijft Jan Rotmans ook de nieuwe sectoren onderwijs en financiën en geeft daarmee een compleet beeld van Nederland in transitie.

Rode draad is dat alle maatschappelijke sectoren hun houdbaarheidsdatum naderen, omdat de mens niet langer centraal staat. Mensen ontwikkelen zelf alternatieven en voeren die uit. Samen vormen zij de beweging van onderop, essentieel voor de transitie naar een beter aangepaste samenleving en economie.

Jan Rotmans geeft in `Verandering van tijdperk` een concreet en soms ontluisterend beeld van de heftige botsing tussen de gevestigde orde en de opkomende nieuwe orde. Dit boek laat zien wat ons te wachten staat en biedt inspiratie omdat in deze kantelperiode ieder individu en elk initiatief telt; eenieder kan juist nu het verschil maken.

Extra informatie:

Hardback
180 pagina's
Met illustraties
November 2014
595 gram
236 x 170 x 17 mm
EAN: 9789461040350
Aeneas Media

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen