Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Martin  Hoogendoorn, Ruud  Vergoossen,Externe verslaggeving
  • Martin  Hoogendoorn, Ruud  Vergoossen,Externe verslaggeving
Martin  Hoogendoorn, Ruud  Vergoossen,Externe verslaggeving
Externe verslaggeving
€ 93.95

Uitverkocht/Niet leverbaar


Externe verslaggeving leert je wat er allemaal komt kijken bij jaarverslaggeving en welke economische en juridische aspecten een rol spelen. Met de vele online (meerkeuze)vragen kun je uitgebreid oefenen met de lesstof.

Waarom kiezen voor Externe verslaggeving?

* aansprekende praktijkvoorbeelden;
* uitstekend geschikt voor zelfstudie;
* veel extra opgaven online.

Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel staat de omgeving van de onderneming centraal. Hierin is aandacht voor omgevingsfactoren en de (inter)nationale regelgeving met betrekking tot externe verslaggeving. In Deel 2 komen de grondslagen van de jaarrekening en de posten van de balans en de winst- en verliesrekening aan bod. Deel 3 behandelt complexe verslaggevingsproblemen, zoals deelnemingen, consolidatie en financiële instrumenten, alsmede het jaarverslag en financiële analyse.

Deze negende editie besteedt meer aandacht aan fair value . Bij relevante onderwerpen zijn best practices toegevoegd. De kennis die je met dit boek opdoet, helpt je bij het schrijven van je eigen goed onderbouwde jaarverslagen. Hier heb je veel profijt van tijdens je opleiding, je stage en je loopbaan na je studie. Externe verslaggeving is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op www.externeverslaggeving.noordhoff.nl vind je extra open vragen en meerkeuzevragen. Erg handig bij je tentamenvoorbereiding!


Extra informatie:


Uitverkocht/Niet leverbaar