Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dick Sanderman, Rien Donkersloot,Weerklank orgel (piano) begeleidingsbundel
  • Dick Sanderman, Rien Donkersloot,Weerklank orgel (piano) begeleidingsbundel
Dick Sanderman, Rien Donkersloot,Weerklank orgel (piano) begeleidingsbundel
Weerklank orgel (piano) begeleidingsbundel
instemmen met het woord in Psalm en Lied
€ 132.50
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


`Weerklank` bevat - naast de psalmen - een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst. Daarmee voorziet het in de groeiende behoefte aan een verantwoorde zangbundel voor de gereformeerde gezindte.

`Weerklank` is bedoeld voor gebruik in de eredienst. Het bevat alle 150 psalmen in een nieuwe berijming; meerdere psalmen zijn bovendien verrijkt met een tweede berijming. Daarna volgen ruim 500 liederen die de bijbelse boodschap vertolken of daar met instemming op antwoorden. Deze liederen zijn verzameld uit de schat van de kerk van alle tijden, en uit een brede waaier van recentere uitgaven.

De liederen zijn geordend in rubrieken bij het kerkelijk jaar, bij momenten van de eredienst en bij onderwerpen uit de geloofsleer en het geloofsleven. Er is ook een aantal kinderliederen opgenomen.

De ondertitel is ontleend aan Calvijn (in zijn liedboek `Pseaulmes et Cantiques`, 1539): `Psalm en lied zal ik zingen, zolang ik ben.`

De bundel is samengesteld door een werkgroep, bestaande uit de predikanten A. Baas, W.J. Bakker, W.J. Dekker, E.K. Foppen, A. Schroten, A. Visser en J.A.W. Verhoeven, de organisten Rien Donkersloot en Dick Sanderman, leerkracht G. Klink-van Reenen en neerlandicus dr. H. van `t Veld.


Extra informatie:

Hardback
336 pagina's
Met illustraties
November 2015
1053 gram
306 x 218 x 23 mm
EAN: 9789023968597
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen