Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

,Rekenmachine Canon LS-10TEG
Canon LS-10TEG Pocket Basisrekenmachine Grijs calculator
€ 12.53

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Stijlvol en serieus
De LS-10TEG is een stijlvolle handheld-rekenmachine voor consumenten en bedrijven die rekening willen houden met het milieu. 100% gerecycled materiaal van kopieerapparaten van Canon wordt gebruikt om de bovenkant en de onderkant van de behuizing plus de batterijklep en de harde beschermhoes van de rekenmachine te maken - waarmee de afvalberg kleiner wordt. Het is dan ook de ideale keuze voor milieubewuste consumenten en bedrijven met een groen aankoopbeleid. Voor grote bedrijven die werken met IS0 14001-certificeringsnormen voor milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen, is dit ook ideaal.

Energiezuinig en duurzaam
De dubbele voeding zorgt voor de nodige energiezuinigheid. De rekenmachine gebruikt vervangbare batterijen en is daardoor ook een duurzaam product - anders dan sommige andere rekenmachines, die je moet weggooien als de batterij leeg is. Het werkt tevens op zonne-energie, wat een optimale energiebesparing oplevert. De rekenmachine schakelt automatisch uit als deze 7 minuten lang niet wordt gebruikt, waardoor er nog meer energie wordt bespaard.

Praktische functies voor het berekenen van BTW en het converteren van euro's
De handige functies voor het berekenen van BTW en het converteren van euro's maken deze handheld-rekenmachine ideaal voor gebruik op kantoor en thuis ? en als je onderweg bent. Bereken BTW-bedragen in een handomdraai en reken valuta met gemak om. Deze 10-cijferige rekenmachine is voorzien van alle efficiënte standaardrekenfuncties die je van Canon mag verwachten.

Groot LCD-scherm
Ondanks het compacte formaat heeft de LS-10TEG een groot LCD-scherm waarop tekens in één oogopslag helder zijn af te lezen. Het apparaat beschikt tevens over een ruim toetsenbord en grote, comfortabele toetsen waarmee je cijfers snel en gemakkelijk kunt invoeren.

Slim ontwerp met handige harde hoes
Deze slimme, slanke en lichte rekenmachine is ideaal te gebruiken op kantoor, thuis en onderweg. Stop hem in je koffer, tas of broekzak terwijl de praktische harde hoes, die 360 graden kan draaien, zorgt dat het scherm en het toetsenbord worden beschermd.


Geheugen:
Omschrijving geheugen: RM/CM, M+, M-

Beeldscherm:
Cijfers: 10 cijfers
Digit comma separator: Ja
Beeldscherm tekengrootte: 16 x 4,45 mm
Schermgrootte (display): 57,2 x 19,6 mm

Gewicht en omvang:
Gewicht: 92 g
Afmetingen (BxDxH): 122 x 78 x 14 mm

Energie:
Automatisch uitschakelen: Ja
Type accu/batterij: CR2016

Design:
Vormfactor: Pocket
Soort: Basisrekenmachine
Kleur van het product: Grijs
Materiaal: Rubber

Extra informatie:

Stuk
130 gram
193 x 123 x 21 mm
EAN: 4960999789361
Artikelnr: 420591
Canon

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen