Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • M. Husing, R. Karsemeijer,Vergaderopeningen
  • M. Husing, R. Karsemeijer,Vergaderopeningen
M. Husing, R. Karsemeijer,Vergaderopeningen
Vergaderopeningen
€ 12.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Hoe dikwijls zoeken we niet naar een openingswoord dat we kunnen gebruiken aan het begin van een vergadering, een feest of andere bijeenkomst in (onze) christelijke kring(en). ‘Even uw aandacht’ is een boek dat in dit opzicht als een (soort) handleiding gebruikt zou kunnen worden. Bij elk openingswoord is een keuze van te lezen bijbelteksten en eventueel te zingen liederen aangegeven. Na elk stukje is een gebed geschreven.
Een belangrijk kenmerk van vergaderingen, uitgeschreven door de vele christelijke organisaties en verenigingen in ons land, is toch het openen ervan met bijbellezing, een bezinnend woord, gebed en vaak het zingen van een psalm of lied. Hiermee wordt tot uitdrukking gebracht, dat het Woord van God richtlijn en wegwijzer is voor alles waarmee we in ons leven en in de samenleving bezig zijn.
‘Even uw aandacht’ bevat openingswoorden, die zich richten op algemene thema’s zoals vertrouwen, hoopvol leven, troost, verdriet, lijden, toekomst, schepping en openingswoorden rondom de feesten van het kerkelijk jaar.
De opgenomen openingswoorden lenen zich ook voor persoonlijke meditatie.
Extra informatie:

Paperback / softback
Februari 2011
168 gram
200 x 125 x 13 mm
EAN: 9789023905264
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen