Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,PsychoSociale BasisKennis voor het CAM-Domein
  • ,PsychoSociale BasisKennis voor het CAM-Domein
,PsychoSociale BasisKennis voor het CAM-Domein
PsychoSociale BasisKennis voor het CAM-Domein
Boeken in het kader van de CPION geaccrediteerde opleidingen 4
€ 39.49
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDit werkboel is specifiek samengesteld voor gebruik in combinatie met het boek PsychoSociale BasisKennis (PSBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen).
Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te verzorgen, dat past bij de lessen MBK binnen het CAM-domein maar gelijktijdig, in tegenstelling tot zo veel boeken binnen de reguliere gezondheidszorg, betaalbaar bleef. Om dat te kunnen bereiken wordt het boek op de meest eenvoudige wijze gedrukt en niet voorzien van zware gebonden kaften.


De, in dit werkboek, opgenomen vragen komen overeen met de leerstof in het boek en vormen daarmee een toetsing van de opgedane kennis.


Dit boek werd origineel samengsteld ten behoeve van het PSBK-onderwijs binnen PAVO Hogeschool, meer specifiek binnen het Johan Borgman College (JBC).
PAVO Hogeschool richt zich op onderwijs voor paramedische beroepen. Dit doet zij vanuit de wens om CAM een volwaardige plaats in de gezondheidszorg te geven.
Gezien de inhoud is het, uiteraard, voor meer opleidingen bruikbaar. Om deze reden wordt dit boek, in twee uitvoeringsvormen, beschikbaar gesteld.Extra informatie:
Boeken in het kader van de CPION geaccrediteerde opleidingen 4
Paperback / softback
Met illustraties
Februari 2015
264 gram
297 x 210 x 4 mm
EAN: 9789080976382
Centrum CAM

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen