Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Coen Overgaag, Pim Steketee,Power BI voor financials
  Power BI voor financials
  € 34.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Dit product bestaat uit een boek inclusief website met hierop o.a. het online boek.

  Power BI voor financials is het eerste boek dat de toepassing van Microsoft Power BI beschrijft, specifiek voor de financial. Het is een complete en uiterst praktische leermethode.

  Aan de hand van concrete bedrijfssituaties wordt de techniek van Power BI stap voor stap behandeld. Na een korte uitleg is het dan aan de student om financiële data te transformeren tot bruikbare informatie. Aan bod komen rapportages en analyses van een handels-, productie- en dienstverlenende onderneming. Studenten kunnen in de opgaven hun opgedane kennis toepassen. Het boek sluit af met een praktijkcasus die is gebaseerd op de administratie van een handelsonderneming.

  De leerstof bestaat uit de volgende vier onderdelen:
  - Power BI: de basis
  - Power BI voor gevorderden
  - Power BI voor financials
  - Power BI: de finale

  Alle gekozen onderwerpen, cases en opdrachten zijn direct toepasbaar in de financiële praktijk. De focus in dit boek is gericht op financiële rapportage en op rapportage vanuit het ERP pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  Bij dit boek hoort de website www.powerbivoorfinancials1edruk.nl. Daar vinden studenten en docenten extra materiaal zoals voorbeelden, filmpjes met uitleg en opgaven.

  Power BI voor financials is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs die een studie accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfskunde en finance & control volgen. Het is ook geschikt voor financiële professionals die zelf met Power BI aan de slag willen gaan.

  Ir. Coen Overgaag werkte bij Exact Automatisering, Navision en Microsoft. Hij schreef diverse onderwijsboeken over Business Central. Momenteel is hij zelfstandig adviseur en geeft hij trainingen Business Central en Power BI. Tevens is hij betrokken bij het onderwijs en curriculumvorming op verschillende hogescholen.

  Drs. Pim Steketee werkte bij de Hogeschool Inholland, Finance en Control. Daar was hij docent, coördinator en ontwikkelaar van financiële- en datavakken zoals Excel, Power BI, Bedrijfsadministratie en Business Central.

  Beide auteurs geven tevens training Power BI gecombineerd met Business Central.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  232 pagina's
  Januari 2022
  502 gram
  240 x 170 x 11 mm
  EAN: 9789024446391
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen