Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Anne Luiten, Peter Wurschy,Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn
  • Anne Luiten, Peter Wurschy,Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn
Anne Luiten, Peter Wurschy,Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn
Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn
Diversiteit binnen de menselijke ontwikkeling
€ 34.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Met Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn heeft u een uniek studieboek in handen. Het biedt informatie over de menselijke ontwikkeling en gaat daarnaast specifiek in op cliënten met een beperking, bij wie de ontwikkeling anders verloopt.

De lezer, student of professional in de zorg krijgt een compleet beeld van hoe de ontwikkeling anders dan gebruikelijk kan verlopen, omdat zowel theoretische als praktische informatie steeds gecombineerd wordt. Alleen met de juiste kennis kunnen cliënten die zorg nodig hebben, op een goede manier begeleid worden, en dat is het uiteindelijke doel van dit boek. De vele praktijkvoorbeelden geven richting bij het inschatten van en handelen tijdens cliëntsituaties die als moeilijk of uitdagend kunnen worden ervaren.

Dit boek is tot stand gekomen met dank aan professionals, psychologen en orthopedagogen van zorginstellingen en instanties uit de beroepspraktijk zoals Cordaan, Bartiméus, Ons Tweede Thuis, Rutgers Kenniscentrum Seksualiteit en de Vrije Universiteit Amsterdam. Het boek levert precies die kennis waar de beroepspraktijk om vraagt, en is daarom een uitstekende bron van informatie.


Extra informatie:

Paperback / softback
312 pagina's
Met illustraties
Juli 2019
805 gram
241 x 170 x 26 mm
EAN: 9789082998771
A&P Publishing

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen