Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Andr? de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck,De High Performance Finance Functie in de praktijk
  • Andr? de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck,De High Performance Finance Functie in de praktijk
Andr? de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck,De High Performance Finance Functie in de praktijk
De High Performance Finance Functie in de praktijk
€ 38.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe financiële functie is een van de belangrijkste ondersteunende functies in elke organisatie: zij is de spin in het web en heeft relaties met alle andere functies en afdelingen binnen de organisatie. Daarom is het van essentieel belang dat de financiële functie zo goed mogelijk opereert en functioneert, zodat zij de operationele afdelingen van de juiste strategische en operationele informatie en tools kan voorzien. Op die manier draagt zij bij tot de omvorming van de organisatie naar een excellerende organisatie.
In `De High Performance Financiële Functie in de Praktijk` leert u hoe u, op basis van het HPFF-raamwerk en heel veel praktijkvoorbeelden, uw financiële functie kan transformeren naar een high performance financiële functie die voor alle stakeholders van de organisatie een grote toegevoegde waarde brengt.

André de Waal en Eelco Bilstra zijn partners van het Finance Function Research & Development Center en auteurs van het boek `Hoe bouw je een High Performance Financiële Functie`. Peter de Roeck is oprichter en eigenaar van Financial Media, dat onder meer het blad `CFO Magazine` in België uitgeeft.Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
Februari 2019
533 gram
248 x 177 x 18 mm
EAN: 9789462762930
Boom

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen