Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Tom Sherrington, Oliver Caviglioli,Doorloopjes 2
  Doorloopjes 2
  Coachen op didactiek in 5 stappen
  € 25.95
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Lucelle Deneer
  Docent Teacher College Windesheim, ambassadeur Leraar 24 en De baan van het Leven

  Doorloopjes is de inspiratie die ik graag tot mijn beschikking had gehad toen ik zelf aan de lerarenopleiding begon. Als lerarenopleider kan ik nu met Doorloopjes studenten actief laten nadenken over hun ontwikkelingsvraagstuk en hun handelen in de onderwijspraktijk. Bovendien nodigt het uit tot netwerklezen en het voeren van discussies over hoe zij zich tot de genoemde onderzoekers en auteurs verhouden.

  Hannah Bijlsma
  Inspecteur po/vo, leraar, onderzoeker

  Dit boek presenteert tweeënvijftig nieuwe Doorloopjes waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze lessen effectief maken. Heerlijk overzichtelijk en direct toepasbaar in de praktijk.
  Na het lezen van dit boek is het duidelijk: leraren hebben het mooiste en veelzijdigste beroep dat er is.

  Paul Kirschner
  Emeritus hoogleraar Onderwijspsychologie aan de Open Universiteit

  Ik noem Doorloopjes het onderwijswetenschappelijk equivalent van grafische romans. Caviglioli en Sherrington leren de docent steeds in woord en beeld over het hoe, wat en waarom van onderwijskundig onderzoek, en hoe dit kan worden toegepast voor effectief, efficiënt en bevredigen onderwijs in de praktijk.

  Hilly Drok
  Docent Nederlands, trainer bij Toetsrevolutie

  Er zijn weinig boeken die de docentprofessionalisering zo doelgericht en tegelijk eenvoudig ondersteunen als Doorloopjes. Door het praktische karakter leent dit boek zich buitengewoon goed voor onderwijsverbetering, zowel op individueel niveau als in teamverband. Daarmee biedt dit boek volop handvatten om de kloof tussen onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk te overbruggen.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  172 pagina's
  Met illustraties
  April 2022
  428 gram
  210 x 148 x 14 mm
  EAN: 9789490120504
  Uitgeverij Phronese

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen