Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Kennedy Fox, Nina van Leeuwen,Geheim van de cowboy
Geheim van de cowboy
Circle B Ranch 2
€ 20.00
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


Diesel wil graag settelen en een gezin stichten, ook al heeft hij een reputatie als onenightstand. Maar misschien blijft hij wel voor altijd single, want degene hij wil is verboden terrein - het zusje van zijn beste vriend.

Rowan Bishop is over mannen heen, vooral nadat ze ontdekt heeft dat haar vriend vreemdging en haar hart brak. Na haar afstuderen is ze weer thuis en wordt ze geconfronteerd met de enige man die onder haar huid kruipt - de beste vriend van haar oudere broer.

Samen tijd doorbrengen is een slecht idee, maar geen van beiden kan de vonkende chemie tussen hen ontkennen. Nachtelijke gesprekken veranderen in spontane avonturen en net wanneer Rowan bereid is toe te geven wat ze echt voelt, haalt Diesels verleden hem in.

Het ene geheim leidt tot het andere en voordat een van beiden hun nieuwe werkelijkheid kan bevatten, komen er meer waarheden aan het licht die hun verboden relatie dreigen te ontmaskeren.


Extra informatie:
Circle B Ranch 2
Paperback / softback
300 pagina's
Mei 2023
376 gram
207 x 135 x 26 mm
EAN: 9789493297685
April Books


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.