Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Mark Zelman, Elaine Tompary, Jill Raymond, Paul Holdaway, Mary Lou E. Mulvihill,Pathologie
  • Mark Zelman, Elaine Tompary, Jill Raymond, Paul Holdaway, Mary Lou E. Mulvihill,Pathologie
Mark Zelman, Elaine Tompary, Jill Raymond, Paul Holdaway, Mary Lou E. Mulvihill,Pathologie
Pathologie
€ 89.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenPathologie biedt een overzicht van alle veelvoorkomende aandoeningen van het menselijk lichaam en is het actueelste boek over dit onderwerp. In deel 1 beschrijven de auteurs het ontstaan en de kenmerken van ziekten. Vervolgens bespreken zij in deel 2 de afzonderlijke aandoeningen. De symptomen, etiologie, diagnostiek, behandeling en preventie van elke aandoening komen aan bod.

Door de vele illustraties en foto’s leer je zowel de werking van het lichaam als de uiterlijke verschijnselen van de aandoeningen kennen. In de overzichtstabel aan het eind van elk hoofdstuk kun je de kenmerken van de aandoeningen nogmaals raadplegen.

Bij dit boek zit een toegangscode voor MyLab: een online leeromgeving met ondersteunend studie- en lesmateriaal voor zowel studenten als docenten. Je vindt hier onder andere het volledige boek in digitale vorm (eText), een begrippentrainer, meerkeuzevragen en cases.

Pathologie is geschreven voor studenten aan verpleegkunde- en andere zorgopleidingen. De auteurs van Pathologie zijn werkzaam aan diverse universiteiten in de Verenigde Staten. De bewerking van de Nederlandstalige editie is verzorgd door Hanny Groenewoud, docent-onderzoeker bij het Instituut voor Gezondheidszorg van Hogeschool Rotterdam, en Charissa Portiér, voormalig hbo-verpleegkundige en hogeschooldocent die nu werkzaam is als (zorg)beleidsadviseur voor de gemeente Krimpen aan den IJssel.

www.pearsonmylab.nl
www.pearsonmylab.be
www.pearson.com/nl
www.pearson.com/beExtra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
April 2021
905 gram
266 x 196 x 21 mm
EAN: 9789043039734
Pearson Benelux B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen