Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Annemie Janssens, Marjolein de Vugt,Dementie op jonge leeftijd
  • Annemie Janssens, Marjolein de Vugt,Dementie op jonge leeftijd
Annemie Janssens, Marjolein de Vugt,Dementie op jonge leeftijd
Dementie op jonge leeftijd
Wat je moet weten
€ 25.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Wat we dementie noemen, omvat een complex geheel aan ziektes, symptomen, behandelingen en verschijningsvormen. Mensen met dementie op jonge leeftijd vormen hierin een aparte groep met specifieke problemen en uitdagingen. Toch worden ze vaak over het hoofd gezien, en worden ook gezin, vrienden en zorgverleners na de diagnose met vele vragen geconfronteerd.

Deze nieuwe editie van Dementie op jonge leeftijd is een volledige, up-to-date gids voor jonge mensen met dementie, hun familie en hulpverleners die op zoek zijn naar een omvattend beeld bij de aandoening. Zowel voor mensen die nog maar pas geconfronteerd worden met dementie als voor zij die er al langere tijd mee te maken hebben, biedt het de meest recente inzichten.

Dit boek behandelt elk aspect van het leven met dementie, van symptomen en diagnose over medicatie en behandeling, tot de gevolgen voor het gezin en de bestaande vormen van ondersteuning voor alle betrokkenen. Met persoonlijke getuigenissen, concrete tips en een rijkdom aan informatie die helpt bij het herwinnen van de controle over het leven.
Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
Oktober 2020
475 gram
241 x 170 x 15 mm
EAN: 9789401467186
Lannoo Campus

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen