Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Lianne van Lith, Marieke Lips,Partners door dik en dun
  • Lianne van Lith, Marieke Lips,Partners door dik en dun
Lianne van Lith, Marieke Lips,Partners door dik en dun
Partners door dik en dun
Het groeiboekje voor ouders als partners
€ 14.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Dit boekje is voor alle ouders die een kindje in hun leven verwelkomen.
Net zoals bij een kindje geen handleiding wordt meegeleverd, is er ook geen handleiding over hoe je als ouders met elkaar omgaat.
Het heeft aandacht en tijd nodig om je kindje en elkaar als ouders goed te leren kennen.
Ouder zijn brengt veranderingen met zich mee. Ook de relatie samen zal veranderen. Over de zwangerschap en rondom de geboorte van kindjes is veel informatie beschikbaar. Hoe we met elkaar als partners omgaan na de geboorte en hoe we deze levensveranderende fase aanpakken, moeten we zelf uitzoeken.Soms gaat dit vanzelf, terwijl dit een andere keer vraagstukken met zich meebrengt.
In Partners door dik en dun vinden ouders achtergrondinformatie en tips om hun partnerrelatie goed te houden. Ook staan er dingen in die ze samen kunnen doen. Zodat ze, naast de zorg voor hun kindje, leuke momenten met elkaar als partners beleven. En aandacht voor elkaar kunnen hebben, naast al het ouderen en opvoeden.
Werken aan een relatie betekent tegelijkertijd werken aan ouderschap. Dat heeft niet alleen een positief effect op de personen zelf, maar komt ook de relatie met het kindje ten goede.


Wij wensen jullie al het goeds toe voor jullie zelf, jullie relatie, het ouderschap en jullie kindje. Wij hopen dat dit boekje hieraan zal bijdragen.
Lianne van Lith, Marieke Lips


Partners door dik en dun is geschreven in het kader van ‘Besluit met muisjes’, een preventief programma van de VNG. Diverse ouderstellen en professionals hebben meegedacht.
Extra informatie:

Paperback / softback
136 pagina's
Met illustraties
September 2020
255 gram
241 x 161 x 10 mm
EAN: 9789085600855
Uitgeverij B.V. SWP

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen