Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Trenke Riksten-Unsworth, Maria Riksten-Brouwer,Tante Truus trouwt
  Tante Truus trouwt
  € 12.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Piens tante Truus gaat trouwen
  Met haar lieve vriendin Marjon
  Hè? Maar dat zijn toch twee vrouwen?
  Pien wist niet dat zoiets kon!
  Zo begint het gedicht waarin Piens tante Truus gaat trouwen met Truus` vriendin Marjon. Pien leert dat een vrouw niet alleen met een man kan trouwen, maar ook met een vrouw, of een man met een man. Twee vrouwen kunnen ook moeders van een kindje zijn.
  De trouwdag van Truus en Marjon is één groot feest. Pien draagt een mooie jurk en make-up. Zij mag de ringen aangeven. `s Avonds zijn er een versierde zaal, veel cadeaus, een berg frieten, een grote taart en gedans en vrolijkheid.
  Het taalgebruik en de humor passen goed bij peuters en kleuters, maar zal ook al wat oudere kinderen aanstaan. Een boek dat je voor je plezier leest, of om een kind te leren dat mensen van dezelfde sekse ook kunnen trouwen, of om te gebruiken ter voorbereiding op een huwelijksdag.
  Het gedicht is geschreven door Trenke Riksten-Unsworth en Maria Riksten-Brouwer. De illustraties zijn gemaakt door Francien van Lang.

  `Stel: vrouwen houden echt van vrouwen. Of mannen zijn dol op elkaar. En die zouden samen trouwen, dan is dat helemaal niet raar.`
  Inderdaad. Daar heb ik niets aan toe te voegen!

  Jacques d`Ancona,
  theaterrecensent,
  presentator  Extra informatie:

  Hardback
  32 pagina's
  Met illustraties
  Maart 2017
  201 gram
  218 x 157 x 12 mm
  EAN: 9789491886775
  De Droomvallei

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen