Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Willem Vermeend, Maarten Verkoren,De Wereld van 3D-printen
  • Willem Vermeend, Maarten Verkoren,De Wereld van 3D-printen
Willem Vermeend, Maarten Verkoren,De Wereld van 3D-printen
De Wereld van 3D-printen
op weg naar een nieuwe revolutionaire revolutie?
€ 13.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


3D-printing is de hype voorbij en nu wordt het pas echt interessant.
In De wereld van 3D-printen lees je op welke manier 3D-printen in Nederland en de rest van de wereld wordt toegepast.
Wat kan er tegenwoordig 3D-geprint worden, wat zijn de ontwikkelingen op materialengebied, hoe kun je er als bedrijf of maker mee aan de slag?
Wat zijn de nieuwe start-ups die je in de gaten moet houden, welke snelgroeiende bedrijven maken gebruik van 3D-printing en hoe kunnen bedrijven uit de oude economie voorkomen dat ze voorbijgestreefd worden door deze nieuwe makers? Wat zijn de business modellen, gaan we in toenemende mate naar een wereld toe waarin alles in volledige transparantie, op maat en op bestelling wordt geproduceerd?

Willem Vermeend en Maarten Verkoren nemen u mee in een ronde langs de stand van de technologie, de nieuwste ontwikkelingen en kansen die er ontstaan op zowel technisch als economisch gebied. U zult versteld staan over wat er allemaal al kan!


Willem Vermeend
is internetondernemer en investeerder in nieuwe technologieën. Hij is als bijzonder hoogleraar 4.0 verbonden aan de Open Universiteit en maakt deel uit van de nationale stuurgroep Smart Industry en FinTech. Vermeend is daarnaast commissaris bij verschillende bedrijven en auteur van economische, financiële en fiscale bestsellers. In de jaren 1994-2002 was hij staatssecretaris van Financiën en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In die periode was hij (mede)verantwoordelijk voor de vergroening van het belastingstelsel, stimulansen voor milieu-investeringen en groen beleggen.

Maarten Verkoren
is actief als ondernemer in de industriële 3D-printing sector. Met zijn bedrijf Assembl3d helpt hij bedrijven via advies, uitvoering en gefaciliteerd onderzoek valkuilen te omzeilen en kansen te benutten in het toepassen van smart 3D-printing in hun productieprocessen. Daarnaast leert Assembl3d scholieren op PO, VO, MBO, HBO en WO in de praktijk te werken met industrial en smart 3D-printing. Maarten schrijft elke dag over 3D-printing voor blogs als 3d-printmagazine.com.Extra informatie:

Paperback / softback
80 pagina's
Met illustraties
Juli 2017
152 gram
214 x 140 x 10 mm
EAN: 9789492460233
Einstein Books en Ebooks

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen