Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Carlo van de Weijer, Maarten Steinbuch,Verder Vooruit
  Verder Vooruit
  De toekomst van mobiliteit
  € 17.50
  24 Bij u in huis op: dinsdag


  We verplaatsen ons alsmaar verder en laten ons daarbij nauwelijks afremmen door de toenemende klimaatverandering. Maar stoppen met mobiliteit is geen optie. De mens wil vooruit. Intussen heeft de auto zich ontwikkeld tot een ‘data producerend embedded software-platform’ en het internet koppelt vraag en aanbod aan elkaar om steeds effectiever aan onze transportbehoefte te voldoen. Zoals elke industrie die wordt geconfronteerd met de digitalisering, komen veranderingen in exponentieel tempo op ons af.

  Dit boek is het vervolg op het boek ‘Vooruit’ waarin mobiliteitsexperts Maarten Steinbuch en Carlo van de Weijer het beste van de eerste twee jaren van hun wekelijkse column in het FD (Financieele Dagblad) hebben samengevat. In ‘VERDER VOORUIT’ gaan zij verder met het scheiden van de zin en onzin van alle mobiliteitsontwikkelingen.

  Hoe blijven we bewegen in een steeds drukker land?
  Gaan we ooit duurzaam vliegen?
  Blijven we als mens nog aan het stuur?
  Alle voertuigen elektrisch, kan dat wel?

  Dit boek is de navigator voor iedereen die geïnteresseerd is in de relevante trends van mobiliteit in de toekomst. Lees in ‘VERDER VOORUIT’ hoe we langzaam maar zeker in de goede richting bewegen.

  Ook verkrijgbaar in het Engels:
  Forward, Further Ahead


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  192 pagina's
  Oktober 2022
  347 gram
  211 x 142 x 16 mm
  EAN: 9789462264595
  DATO

  24 Bij u in huis op: dinsdag