Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  Edwin Middelkoop, MBA,Ontdek Helder Ontvankelijk Manifesteren
  Ontdek Helder Ontvankelijk Manifesteren
  Leer Manifesteren met De Drie Sleutelvragen
  € 27.50
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Langs de weg van Helder Zijn en Helder Doen neemt de schrijver je mee op een ontdekkingstocht naar het ontvankelijke midden, een staat van zijn waarbij je in een flow van co-creëren en manifesteren komt. Als verbond met het grote geheel, waarbij je jouw deel aan het creatieproces bijdraagt in de volle wetenschap dat het resultaat uiteindelijk een samenspel is van de coöperatieve elementen. Je vertrouwt en leert steeds meer vertrouwen op het proces van co-creëren. Het willen dwingen verdwijnt en wordt volledig vervangen door een weten dat alles goed is. Co-creëren in verbinding met het collectieve bewustzijn en de creatieve intelligentie van het universum. De uitkomst zal altijd goed zijn, omdat je het eigenlijk hebt losgelaten. Het plezier van het creëren en doen neemt je volledig in beslag en je gaat op in het simpelweg helder ontvankelijk ondernemen.  

  Co-creëren, alignment en de Drie Sleutelvragen naar Helder Ontvankelijk Manifesteren is waar het boek over gaat. In het boek is ruimte opgenomen voor het uitwerken van je gedachten.  

  Helder Zijn en Helder Doen
  “Het is een reis; in de ruimte tussen dit alles vind je je antwoorden.”


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  171 pagina's
  Met illustraties
  Juli 2022
  338 gram
  240 x 170 x 16 mm
  EAN: 9789464652680
  Brave New Books

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen