Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Inge Oskam, Paul Souren, Inge Berg, Kevin Cowan, Lukien Hoiting,Ontwerpen van technische innovaties
  Ontwerpen van technische innovaties
  door onderzoek, creatief denken en samenwerken
  € 55.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  De ontwerpmethode in Ontwerpen van Technische Innovaties bestaat uit een praktisch uitgewerkt stappenplan en legt de nadruk op de vijf essentiële ingrediënten van technisch innoveren: samenwerken, onderzoeken, creatief denken, experimenteren en ondernemen. Dit studieboek is breed inzetbaar.

  Waarom kiezen voor Ontwerpen van Technische Innovaties?

  * Breed inzetbaar en praktisch studieboek;
  * reikt studenten concrete tools aan;
  * bevat de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

  Ontwerpen van Technische Innovaties biedt studenten een praktische ontwerpmethode voor het doen van onderzoek en het maken van innovatieve ontwerpen in multidisciplinaire teams. Het volledige ontwerpproces komt aan bod, vanaf de innovatievraag tot en met het ontwikkelen en testen van een effectieve oplossing. Per thema - samenwerken, onderzoeken, creatief denken, experimenteren en ondernemen - worden concrete tools aangereikt, gericht op technologische innovaties. Alle hoofdstukken eindigen met handige samenvattingen en tips voor verdiepende websites en bronnen. Ontwerpen van Technische Innovaties is geschikt voor de propedeusefase van opleidingen als Industrieel Product Ontwerpen, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek en bijvoorbeeld ook Marketing, Communicatie en Media Design. Het boek is ook beschikbaar als e-book.

  Wat is nieuw in de tweede editie van Ontwerpen van Technische Innovaties?

  De tweede editie van Ontwerpen van Technische Innovaties bevat een compleet nieuw hoofdstuk over ondernemen. Ook besteedt het boek aandacht aan de transitie naar een circulaire economie en aan recente innovaties.

  Online ondersteuning

  Op de ondersteunende website vinden docenten en studenten extra informatie, afbeeldingen en aanvullende tools.

  Over de auteurs

  Inge Oskam is verbonden aan de faculteit Techniek van de Hogeschool van Amsterdam als lector Technisch Innoveren & Ondernemen en is medeverantwoordelijk voor het onderzoeksprogramma Urban Technology. Paul Souren is zelfstandig ontwerper en adviseur en docent aan de Haagse Hogeschool bij de opleidingen IPO en Werktuigbouwkunde. Inge Berg geeft projectmanagement en communicatieve vaardigheden aan de Hanzehogeschool Groningen en begeleidt zowel bachelor- als master-studenten bij het schrijven van afstudeerscripties. Lukien Hoiting werkt als docent bij de Hogeschool van Amsterdam en heeft vele jaren ervaring met het geven van diverse technische vakken en het begeleiden van ontwerpprojecten uitgevoerd door studenten. Kevin Cowan is werkzaam bij de Hogeschool van Amsterdam, waar hij lesgeeft in Aviation Studies met bijzondere aandacht voor dynamische systemen in vakken als meet- en regeltechniek.


  Extra informatie:

  Hardback
  Met illustraties
  Juli 2017
  843 gram
  249 x 181 x 22 mm
  EAN: 9789001880590
  Noordhoff Uitgevers B.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen