Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Roelof Ettema, Lilian Beijer,Integratie en innovatie in zorg en welzijn
  • Roelof Ettema, Lilian Beijer,Integratie en innovatie in zorg en welzijn
Roelof Ettema, Lilian Beijer,Integratie en innovatie in zorg en welzijn
Integratie en innovatie in zorg en welzijn
€ 41.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenWil jij als aankomend of praktiserend professional in zorg en welzijn het verschil maken? Ben jij een gamechanger? Dan is dit boek er voor jou. Het helpt je om bij te dragen aan de enorme uitdaging waar we voor staan: waardegedreven innovaties doorvoeren in het belang van een toekomstbestendige herinrichting van zorg en welzijn.

Integratie en innovatie in zorg en welzijn geeft jou als hbo- of masterstudent, of als praktiserend professional in zorg of welzijn, inspiratie en inzichten in mogelijkheden om te innoveren in deze maatschappelijke sectoren. Je zult kennisnemen van theoretische inzichten, maar vanuit je rol als professional ook van praktijkervaringen aan de hand van casuïstiek. Je krijgt daarmee handvatten om de kans op succesvolle implementaties in de vaak weerbarstige praktijk te vergroten.

In dit boek belichten verschillende auteurs de veelzijdigheid en complexiteit van innoveren vanuit verschillende perspectieven. Het zal je helpen om als (aankomend) professional in zorg of welzijn over de grenzen van je vak heen te kijken. Innoveren vraagt immers om integratie van kennis, kunde en belangen.Extra informatie:

Paperback / softback
274 pagina's
Met illustraties
Augustus 2021
575 gram
244 x 178 x 16 mm
EAN: 9789055163304
Concept uitgeefgroep

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen