Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ella Desmedt, Lieve Carette,Zelfgestuurd leren in het hoger onderwijs
  • Ella Desmedt, Lieve Carette,Zelfgestuurd leren in het hoger onderwijs
Ella Desmedt, Lieve Carette,Zelfgestuurd leren in het hoger onderwijs
Zelfgestuurd leren in het hoger onderwijs
survivalkit voor de eerste maanden
€ 13.30
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenZelfgestuurd leren in het hoger onderwijs - Survivalkit voor de eerste maanden wil studenten uit het eerste jaar van het hoger onderwijs ondersteunen bij het verwerven of verder ontwikkelen van de vaardigheden van zelfgestuurd leren. De survivalkit is opgebouwd uit vijf modules, waarin de kernprocessen uit de drie fasen van zelf gestuurd leren in logische volgorde aan bod komen. Elke module bestaat uit theorie en oefeningen. Het duurt ongeveer een uur om een module af te werken en het is de bedoeling dat een student de eerste vier modules gespreid over één semester (12 weken) doorloopt. De vijfde module gaat over zelfreflectie na de examens. De survivalkit is ontwikkeld voor zelfstandige verwerking door een individuele student, maar kan ook door studiebegeleiders gebruikt worden ter ondersteuning van individuele of groepsgewijze studiebegeleiding.

Over de auteur(s):
Ella Desmedt is doctor in de pedagogische wetenschappen. Tot 2004 was zij verbonden aan de Vakgroep Onderwijskunde van de Universiteit Gent, waar zij promoveerde op een proefschrift over leerstijlen en zelfgestuurd leren binnen de context van het hoger onderwijs. Nu is zij projectleider binnen de sector onderwijs en arbeidsmarkt van het Hoger Instituut voor de Arbeid (HIVA).

Lieve Carette is psychologe. Zij is studentenbegeleider aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Gent.Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
December 2015
138 gram
240 x 160 x 6 mm
EAN: 9789044117271
Garant

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen