Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Leerboek klinische neurofysiologie
  • ,Leerboek klinische neurofysiologie
,Leerboek klinische neurofysiologie
Leerboek klinische neurofysiologie
€ 130.00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

In dit eerste Nederlandstalige boek over klinische neurofysiologie behandelen de auteurs dit medisch-technisch vakgebied in zijn volledige omvang. Het boek is ingedeeld in delen over elektromyografie, elektro-encefalografie, ultrageluid, diagnostiek van slaap- en bewustzijnsstoornissen, evoked potentials en overige technieken.

Voor een beter begrip begint elk deel met een inleiding die technische en medische achtergrondinformatie over de te behandelen neurofysiologische techniek biedt, gevolgd door hoofdstukken die de diverse klinische toepassingen ervan beschrijven.

Dit leerboek is voorzien van illustraties, diagrammen en voorbeelden van patiëntmetingen om de veelal complexe vakinformatie extra inzichtelijk te maken.

Leerboek klinische neurofysiologie is primair bedoeld voor algemeen neurologen, klinisch neurofysiologen en arts-assistenten neurologie. Ook laboranten klinische neurofysiologie, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, studenten in technische geneeskunde en biomedische technologie en vele anderen hebben bij hun studie of werk nut van deze uitgave.


Extra informatie:

Paperback / softback
419 pagina's
Met illustraties
April 2014
1347 gram
279 x 210 x 18 mm
EAN: 9789036803632
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen