Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Josje Wiltkamp-Van der Veen, Lars Bloks,Reken op mij
  Reken op mij
  Rekenen voor verpleegkundigen
  € 34.95
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Dit product bestaat uit een boek inclusief website met o.a. het online boek.

  Bij het bereiden en toedienen van medicatie zijn rekenvaardigheden van groot belang. Het lot van de zorgvrager of patiënt ligt vaak letterlijk in de handen van de verpleegkundige en een ‘rekenfout’ kan grote gevolgen hebben.

  Reken op mij bevat theorie en voorbeelden van verpleegkundige opdrachten waarbij de student wordt gestimuleerd om veel te rekenen en hierdoor zijn of haar rekenvaardigheden te vergroten. In het boek komen alle onderwerpen uit de verpleegkundige praktijk aan de orde waarbij rekenvaardigheid een rol speelt: vaste medicatie, vloeistoffen, transfusie, infusie, het berekenen van het BMI, sondevoeding, vochtbalans en gassen.

  Elk hoofdstuk kent een vaste opbouw waarbij eerst de basisregels van het rekenen worden uitgelegd die nodig zijn. Een casus vormt vervolgens het uitgangspunt voor de rekenopdracht en zorgt voor de verbinding tussen de theorie en de praktijk. De vele illustraties zorgen voor een visuele ondersteuning van de theorie. Aan het einde van elk hoofdstuk zijn steeds 10 extra oefenopdrachten opgenomen en op de website bij het boek zijn er nog meer beschikbaar. Alle opdrachten zijn voorzien van een heldere feedback.

  Op de website bij het boek zijn naast de rekenopdrachten met feedback ook veel video’s te vinden waarin rekenregels worden uitgelegd.

  Doelgroep
  Studenten Verpleegkunde aan het hoger onderwijs


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  136 pagina's
  December 2020
  298 gram
  241 x 171 x 7 mm
  EAN: 9789024428618
  Boom

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen