Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Lannoo`s Autoboek Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland
  • ,Lannoo`s Autoboek Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland
,Lannoo`s Autoboek Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland
Lannoo`s Autoboek Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland
Toeristische atlas voor reizen, vakantie & vrije tijd
Lannoo`s autoboek
€ 39.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenIn Scandinavië viert de natuur hoogtij: vredige duinlandschappen in Denemarken, uitgestrekte scherenkusten, maar ook dichte bossen in Zweden, machtige fjorden en watervallen in Noorwegen, smeulende lavavelden en gletsjers in IJsland. Bovendien lokken Kopenhagen, Stockholm, Oslo en Reykjavík in de zomermaanden ontelbare toeristen met hun ruime culturele aanbod.

Het eerste deel van het boek beschrijft per land de interessantste bezienswaardigheden. Die worden gequoteerd volgens een sterrensysteem (***= reis op zich waard, **= een uitstap waard, *= bezienswaardig). Daarnaast is er een hoofdstuk gewijd aan de indrukwekkendste nationale parken van Scandinavië. Vijf uitgestippelde autoroutes doen de mooiste regio`s en de beroemdste plekken van het mysterieuze Noorden aan.

Dankzij de ruim 900 foto`s, themakaders, plattegronden van de belangrijkste steden en een atlas op schaal 1:900.000, is Lannoo`s Autoboek een combinatie van een fotoboek, reisgids en atlas waaruit je eeuwig inspiratie put.
Extra informatie:
Lannoo`s autoboek
Hardback
448 pagina's
Mei 2021
1697 gram
272 x 190 x 37 mm
EAN: 9789401476812
Lannoo

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen