Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Kleurpotloden Bruynzeel Expression colour blik à 72 stuks assorti
  • ,Kleurpotloden Bruynzeel Expression colour blik à 72 stuks assorti
,Kleurpotloden Bruynzeel Expression colour blik à 72 stuks assorti
Kleurpotlood bruynzeel expression colour 72 kleuren
€ 54.51

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


De kleurpotloden van Bruynzeel Expression zijn ideale hoge kwaliteit potloden voor creatieve volwassenen en te gebruiken voor allerlei hobby's zoals handlettering en bullet journaling!

De sterke dikke kleurkern van 3,3 mm is gemaakt van hoogwaardige pigmenten, dat zorgt voor een zeer goede kleurafgifte zonder dat je hard op het potlood hoeft te drukken! Het blik bevat alle 72 kleuren van de Bruynzeel Expression lijn. Gebruik een kleurenpuntenslijper voor de optimale levensduur van de kleurpotloden.

Bruynzeel Expression is geschikt voor elke volwassene die graag creatief bezig is. Het is een complete lijn met viltstiften en grafiet-, kleur- en aquarelpotloden verpakt in mooie bewaarblikken. Kortom, een mooie opstap voor de beginnende kunstenaars!

Over Bruynzeel:

Wij waren erbij, binnen handbereik, toen je je eerste lijn tekende. De eerste van vele. Die lijnen werden ideeën, en die ideeën werden tekeningen. Wij geloven dat elke tekening uitdrukking geeft aan een idee dat de moeite waard is om te delen. Dus deel zo veel je wilt!

Bruynzeel: trotse supporter van ieders verbeelding sinds 1948.

Extra informatie:

blik 72/stuk
721 gram
339 x 200 x 22 mm
EAN: 8712079424954
Artikelnr: 640082
Bruynzeel

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen