Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Angèle Verkaaik, Kim van den Berg,Durf te spreken
  • Angèle Verkaaik, Kim van den Berg,Durf te spreken
  • Angèle Verkaaik, Kim van den Berg,Durf te spreken
Durf te spreken
De aanpak van huiselijk geweld. Ervaringsverhalen
€ 24.50
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag
  • Gratis verzending


In deze bundel leest u verhalen van mensen die betrokken zijn geweest bij huiselijk geweld. Zij werden slachtoffer van geweld door hun partner, ouder of kind of pleegden zelf geweld tegen een naaste. Het vraagt moed om hierover te spreken.
Wat we graag van deze mensen wilden weten was: wie of wat heeft jou geholpen om het geweld te stoppen, jezelf in veiligheid te brengen en te herstellen van de gevolgen van huiselijk geweld?
Wie maakte het verschil? Wat maakte dat een bepaalde persoon of gebeurtenis zo belangrijk was? Welke rol speelden professionals en wat waren andere, soms onvermoede hulpbronnen?
De verhalen laten zien dat kleine daden grote gevolgen kunnen hebben voor de direct betrokkenen. Ze roepen op om in actie te komen, al is het maar door een klein woord of gebaar. Ze maken duidelijk dat huiselijk geweld niet alleen door professionals kan worden gestopt.
De vertellers spreken uit eigen ervaring over wat voor hen belangrijk was in de bejegening en hulpverlening bij huiselijk geweld. Ze vertellen het verhaal van binnenuit, waardoor we andere kennis opdoen dan die we uit lesboeken halen.Extra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
Met illustraties
Oktober 2022
228 gram
211 x 135 x 12 mm
EAN: 9789493127241
Uitgeverij De Graaff