Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Hilma Bruinsma, Kees Hocque,Tijd terug
  • Hilma Bruinsma, Kees Hocque,Tijd terug
Hilma Bruinsma, Kees Hocque,Tijd terug
Tijd terug
opgroeien in de jaren 50-60
€ 19.90
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenTijd terug is een verzameling verhalen over opgroeien in de jaren vijftig zestig van de geboren en getogen Gorcummer Kees Hocque. Met schrijfster Hilma Bruinsma doorkruist hij de stad Gorinchem naar de plekken waar zijn herinneringen zich afspelen. Het levert een reis in de tijd op waarbij het historische stadsbeeld met levendige verhalen wordt bezield.
Tijd terug is een beeldend verteld generatieverhaal waarin iedereen die in die tijd opgroeide zich herkent. Het is niet alleen een spiegel in de tijd maar laat ook zien dat gebeurtenissen in je jeugd weerklank vinden in het hier en nu, ze bepalen hoe en wie je nu bent. De herinneringen en gesprekken, de vele foto’s van toen en van nu, de advertenties en krantenknipsels leveren een lees- en kijkboek op dat van begin tot het eind boeit.
Lezersreactie: ‘Tijd terug roept allerlei herinneringen op en is een prachtig historisch document. Het boek geeft een goede indruk van hoe het toen was. Het leest makkelijk weg en de aandacht verslapt geen moment, ik heb het achter elkaar gelezen en kijk er nog regelmatig even in’.Extra informatie:

Paperback / softback
130 pagina's
Met illustraties
December 2016
458 gram
240 x 170 x 10 mm
EAN: 9789081755528
punTaal

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen