Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Irina Birger, Katia Krupennikova,The Book of Happiness and Sadness
  • Irina Birger, Katia Krupennikova,The Book of Happiness and Sadness
Irina Birger, Katia Krupennikova,The Book of Happiness and Sadness
The Book of Happiness and Sadness
€ 35.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen`The Book of Happiness and Sadness` is de eerste monografie van Irina Birger. Het boek richt zich op haar werken die ze in de laatste zes jaar heeft gemaakt. Daarnaast toont het ook haar projecten van de afgelopen tien jaar. De publicatie bevat talloze tekeningen die nooit of slechts zelden zijn getoond, documentatie van haar installaties en performances en video- en animatiestills. De verschillende projecten zijn zo samengebracht dat hun onderlinge verbinding wordt versterkt. The Book of Happiness and Sadness presenteert het tekenen als een zelf-contemplatieve studie en heeft tot doel een vergelijkbare contemplatie bij de kijker te realiseren als deze door het boek bladert.

Grafisch ontwerpburo Rimini Berlin maakte een publicatie met een krachtige uitstraling. Stevige typografie en gekleurde pagina’s accentueren het werk van Birger. Talrijke details uit de tekeningen tonen de monumentaliteit van haar werk en brengt het bij elkaar.

Curator Katia Krupennikova schreef een essay voor de monografie die de kern van Birgers werk belicht in relatie tot de belangrijke dilemma’s in onze huidige samenleving, zoals het groepsgevoel versus het individualisme en de onderlinge afhankelijkheid.Taal / Language : English

Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
Met illustraties
Mei 2019
1006 gram
313 x 224 x 18 mm
EAN: 9789462263239
Lecturis

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen