Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jaap Seidell, Jutka Halberstadt,Andere kost
  • Jaap Seidell, Jutka Halberstadt,Andere kost
Jaap Seidell, Jutka Halberstadt,Andere kost
Andere kost
Een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Jaap Seidell en Jutka Halberstadt maken in hun nieuwe boek ‘Andere kost’ inzichtelijk hoe de grote problemen zich verhouden tot wat er op ons bord ligt. Ons voedselsysteem kraakt in zijn voegen. Wij worden ziek, de planeet wordt ziek: verandering is bittere noodzaak. Maar veel van de problemen waarvoor we ons gesteld zien zijn van een ontmoedigende schaal. Wie heeft de macht en verantwoordelijkheid om een ommekeer tot stand te brengen? Wat kun je zelf doen, en wat moeten we samen aanpakken?
Wij, individuen en consumenten, kunnen betere en bewustere keuzes maken, maar dat moet hand in hand gaan met een krachtig en samenhangend overheidsbeleid. Seidell en Halberstadt schrijven een prikkelend en informatief pleidooi dat niet alleen moet leiden tot een vruchtbaarder debat, maar nu ook écht tot verandering.


Recensie:
New Scientist
'

Andere kost voelt als een prettig gesprek met een goed ingevoerde vriend of vriendin, die je motiveert en stimuleert tot nadenken en actie. Van pseudowetenschappelijke voedseladviezen had ik mijn buik vol, maar dit is andere koek.’

'

Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Juni 2021
340 gram
209 x 136 x 23 mm
EAN: 9789045043869
Atlas Contact

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen