Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Maan Limburg, Liza Dalby, Josephine Smit,The Lost World
  The Lost World
  € 60.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  In The Lost World neemt fotograaf Maan Limburg je mee op avontuur door de magische, verlaten plekken van Japan. Tijdens haar reizen in het land van de rijzende zon stuitte Limburg op veel verlaten huizen en gebouwen, ook wel bekend als Akiya. Ze raakte gefascineerd door deze locaties en begon ze obsessief te fotograferen. Achteraf bleek dat in Japan 13,6 procent van alle huizen verlaten is.
  Voor The Lost World maakte Limburg een prachtige selectie uit de duizenden beelden die ze op deze locaties schoot. Het voyeuristische beeld wordt begeleid door een introductie van Liza Dalby (auteur van de bestseller “Geisha” en “Kimono: Fashioning Culture”), persoonlijke aantekeningen en een essay over het culturele fenomeen Akiya. Het resultaat is een dystopisch maar intiem boek dat een inkijkje geeft in een wereld zonder mensen. Het boek is groot (24x34cm) en is mede door de diepe kleuren, papierkeuze en ongewone cover een waar cadeau om te geven of te krijgen.
  Joanna Lumley (van Absolutely Fabulous) zei over het boek: “Many congratulations on this lovely and melancholy book with its beautiful images of hope and despair.”
  “In een land dat bekend staat om structuur en orde, ontdekte ik chaos” – Maan Limburg
  Taal / Language : English

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  176 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2022
  1031 gram
  342 x 242 x 16 mm
  EAN: 9789462264366
  Lecturis

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen