Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Thierry Dubois, Jean-Luc Delvaux,Integraal 2
  • Thierry Dubois, Jean-Luc Delvaux,Integraal 2
Thierry Dubois, Jean-Luc Delvaux,Integraal 2
Integraal 2
Avonturen met de Simca Aronde Grand Large
Jacques Gipar 2
€ 39.95
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenJacques Gipar, ster-verslaggever van de France Enquêtes, stort zich steeds opnieuw in de hachelijkste situaties om een primeur voor zijn krant binnen te halen. Vergezeld door Petit-Breton, zijn sympathieke sidekick, die goed thuis is in de onderwereld, bereist hij het Frankrijk van de vijftig- en zestiger jaren, altijd aan het stuur van iconische automobielen, die vaak niet ongeschonden uit de strijd komen.

Februari 1954. Wat zit er achter de verdwijning van een eenvoudige vertegenwoordiger, die in de Somme wordt teruggevonden? In mei van datzelfde jaar worden er overal gesmokkelde sloffen sigaretten aangeboden en stijgt het sterftecijfer in Marseille door rondvliegende kogels. Is er een verband tussen deze gebeurtenissen te ontdekken? Jacques Gipar lost het raadsel natuurlijk op!
Van het noorden tot in het zuiden, deze beroemde Franse journalist zal zijn krant niet aan de zijlijn laten staan bij het oplossen van deze misdaden en hij voert zijn recherches dan ook op volle snelheid uit.

Dit is de tweede integrale editie (deel 4 t/m 6 gebundeld) van het Opus Magnus van de avonturen van Jacques Gipar.


Extra informatie:
Jacques Gipar 2
Hardback
144 pagina's
Met illustraties
Juli 2022
1011 gram
299 x 230 x 17 mm
EAN: 9789463069236
Silvester Strips

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen