Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Wim Huizing, Jaqueline Pama,De droomprins en de waarzegster
  • Wim Huizing, Jaqueline Pama,De droomprins en de waarzegster
Wim Huizing, Jaqueline Pama,De droomprins en de waarzegster
De droomprins en de waarzegster
daar waar ziel en zakelijkheid elkaar ontmoeten
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe mens staat voor mij centraal. Het gaat om het verbinden van hoofd, hart en handen in alle lagen van de organisatie en in de keten. Het hart moet kloppen van enthousiasme en passie en het wil de reis richting de stip aan de horizon graag aangaan, gebruikmakend van al zijn talent. Het is daarbij heel belangrijk om draagvlak te creëren binnen de organisatie en om samen te werken en te (ont)moeten. Lukt dit en zorg je voor de juiste mensen om je heen, dan is er heel veel mogelijk.


Dit boek is bedoeld om je inzicht te geven in de wereld van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en beelddenken. Wat betekenen deze eigenschappen voor de mens die ze bezit en welke waarde kunnen deze mensen hebben voor jouw bedrijf? Het boek is gebaseerd op het levensverhaal van Wim Huizing. Theoretische kaders geven verdieping en achtergrondinformatie en de vele praktijkvoorbeelden vormen een illustratie van de manieren waarop ziel en zakelijkheid elkaar kunnen ontmoeten.

Wim Huizing (1965) werkt als verbindings-architect vanuit wimhuizing.nl en bekleedde leidinggevende functies bij De Efteling, Dierenpark Emmen en La Place.

Mr. Jaqueline Pama (1966) is als oprichter-vennoot verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon en werkte voorheen als jurist, mediator en coach.

Extra informatie:

Paperback / softback
314 pagina's
Met illustraties
Juli 2016
412 gram
167 x 167 x 25 mm
EAN: 9789089548771
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen