Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Debbie Koekkoek, Jan Middelkampr,Handboek virtuele groepsfitness
  • Debbie Koekkoek, Jan Middelkampr,Handboek virtuele groepsfitness
Debbie Koekkoek, Jan Middelkampr,Handboek virtuele groepsfitness
Handboek virtuele groepsfitness
€ 29.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe fitness sector heeft de afgelopen jaren aanzienlijke veranderingen ondergaan en technologie speelt daarbij een belangrijke rol. De trend van virtuele groepslessen is daar een mooi voorbeeld van. Virtuele groepslessen vormen een prachtig product voor alle soorten fitnessclubs. Het verbindt de wereld van binnen de club met andere werelden waar klanten of leden tegenwoordig trainen.
Er was tot op heden geen praktisch handboek beschikbaar voor het succesvol opzetten en managen van virtuele groepslessen. Les Mills als onderdeel van de HDD GROUP, tezamen met First Impression als partner in audiovisuele beleving, veranderen deze situatie en publiceren nu voor het eerst dit handboek over virtuele groepslessen. Dit boek is bedoeld voor club managers, groepsfitness managers of kortweg iedereen die met virtuele lessen aan de slag gaat.

Debbie Koekkoek is werkzaam bij de HDD GROUP als senior consultant. In deze functie verzorgt zij diverse management- en vaardigheidstrainingen op het gebied van sales, retentie, personal training en groepsfitnessmanagement.

Jan Middelkamp is gedrags- en bewegingswetenschapper en development directeur bij de HDD GROUP. Zie: www.janmiddelkamp.com.


Extra informatie:

Hardback
116 pagina's
Met illustraties
April 2018
472 gram
237 x 194 x 12 mm
EAN: 9789082787931
BlackBoxPublishers

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen