Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ed Nozeman, Jan Fokkema,Handboek projectontwikkeling
  • Ed Nozeman, Jan Fokkema,Handboek projectontwikkeling
Ed Nozeman, Jan Fokkema,Handboek projectontwikkeling
Handboek projectontwikkeling
studenteneditie
€ 69.95

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Projectontwikkeling is een veelzijdig vak in een dynamische omgeving. De ruimte waarin wij leven is door mensenhanden gemaakt en in het proces spelen projectontwikkelaars een belangrijke rol. De taak voor het realiseren van een kwalitatief hoogwaardig gebouwde omgeving waarin het goed wonen, werken, winkelen en verblijven is, vraagt een brede kennis, een scherp inzicht in private en publieke wensen en bovenal vakmanschap.
Het Handboek Projectontwikkeling beschrijft het volledige projectontwikkelingsproces. Van de initiatieffase tot en met de exploitatie van onroerend goed wordt helder uiteengezet welke activiteiten door welke spelers worden ontplooid, welke wet- en regelgeving van toepassing is, welke werkvormen bestaan en hoe verantwoordelijkheden zijn of kunnen worden verdeeld.
Voor studenten aan vastgoed gerelateerde opleidingen en professionals in de vastgoedsector levert dit boek een breed scala aan kennis en inzichten. Een handig studieboek en naslagwerk voor iedereen die werkt aan gebied- en locatie-ontwikkelingen en die meer wil weten over de totstandkoming en exploitatie van onroerend goed.
De auteurs zijn allen erkende deskundigen in hun discipline binnen de projectontwikkeling. De NEPROM heeft hun kennis en ervaring tot dit standaardwerk gebundeld.

Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
Mei 2013
1081 gram
240 x 160 x 25 mm
EAN: 9789012585972
Vakmedianet BouwCommunities B.V.

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen