Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Identiteit
  • ,Identiteit
,Identiteit
Identiteit
€ 26.95

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 18:00


Hoe autonoom kunnen we denken, handelen en voelen? Of anders gezegd: in hoeverre en op welke wijze wordt onze identiteit bepaald door externe factoren?

Tijdens de lezingenreeks `Studium Generale-Leerstoel Kinsbergen 2011-2012` nodigde de Artesis Hogeschool Antwerpen tien deskundigen met een diverse achtergrond uit om over dit onderwerp te reflecteren. Het werden boeiende lezingen waarin op gedifferentieerde wijze aspecten van identiteit aan bod kwamen.

De teksten van de lezingen worden in deze bundel opgenomen, met bijdragen van Bart Moeyaert, Bruno De Wever, Hilde Van den Bulck, Willem Debeuckelaere, Karen Celis, Stefan Hertmans, Danny Wildemeersch, Jean-Jacques Cassiman, Eric Corijn en Nedda El-Asmar. Ze bieden ons geen antwoorden, maar geven een genuanceerd beeld van identiteit in de huidige maatschappelijke context. De lijst wordt aangevuld met bijdragen van Myriam Lombaert en Carmien Michels, twee studenten die een persoonlijke reflectie geven op de lezingen en op het onderwerp identiteit.

Extra informatie:

Paperback / softback
Juli 2013
266 gram
211 x 170 x 13 mm
EAN: 9789057181290
UPA

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 18:00