Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marc Jegers, Hilda Theunisse,Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen
  • Marc Jegers, Hilda Theunisse,Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen
Marc Jegers, Hilda Theunisse,Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen
Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen
€ 30.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenIn Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen worden voor een doelpubliek van niet-specialisten de belangrijkste concepten en technieken uit de financiële boekhouding behandeld. De meeste aandacht gaat uit naar transacties die courant in het bedrijf voorkomen en naar de wijze waarop die in de boekhouding moeten worden geregistreerd.

In een tweede deel van het boek wordt aan de hand van een volledig uitgewerkt cijfervoorbeeld een methode uiteengezet voor het analyseren van de jaarrekening. Hierbij komen zowel de financiële ratio’s, de vermogensstroomanalyse als de analyse van de toegevoegde waarde aan bod.

Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen is een heldere en uiterst toegankelijke introductie voor studenten en voor iedereen die op relatief korte termijn inzicht wil krijgen in alle aspecten van de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming.

Dit is de zesde, volledig herziene editie, waarin de ingrijpende wijzigingen in de Belgische wetgeving van december 2015 werden geïntegreerd.Extra informatie:

Paperback / softback
300 pagina's
April 2019
664 gram
240 x 170 x 20 mm
EAN: 9789057188770
VUBPRESS

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen