Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren
  • ,Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren
,Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren
Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren
€ 70.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDit boek geeft theoretische achtergronden van en feiten over het klinisch onderzoek bij het paard en bij landbouwdieren. Het klinisch onderzoek is uitgebreid tot dat van de (belangrijkste) landbouwhuisdieren. Naast het rund en de kleine herkauwers worden ook het varken en de kip behandeld.
De inhoud van dit boek is de neerslag van jarenlange ervaring op het gebied van het onderwijs in de Klinische Diagnostiek, zoals dat wordt gegeven door de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.

Vanaf de 4e druk van `Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren` is een korte beschouwing opgenomen over de wijzen waarop tot een diagnose wordt gekomen, over de beslissingen in dit proces en erna, en over de karakteristieken van diagnostische tests in het algemeen.

Omdat in de landbouwhuisdierensector de aandacht zich steeds meer richt op de koppel als geheel, is bovendien een hoofdstuk toegevoegd over de koppeldiagnostiek. Het boek is bestemd voor de student, maar kan ook nuttig zijn voor de praktiserend dierenarts.

Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Met illustraties
September 2016
698 gram
240 x 170 x 16 mm
EAN: 9789036815796
Uitgeverij Libre B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen