Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Marlou Jacobs, Godfried van Loo,Nederland - Vakantie in eigen land
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo,Nederland - Vakantie in eigen land
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo,Nederland - Vakantie in eigen land
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo,Nederland - Vakantie in eigen land
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo,Nederland - Vakantie in eigen land
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo,Nederland - Vakantie in eigen land
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo,Nederland - Vakantie in eigen land
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo,Nederland - Vakantie in eigen land
Nederland - Vakantie in eigen land
Rust & ruimte. Ontdek regio`s in Nederland vol rust & ruimte. Complete reisgids met foto`s, hoogtepunten, slaapplekken en wandel- & fietsroutes. Inclusief gratis app.
€ 20.00
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

 • Bestel vandaag
 • Bij u in huis op dinsdag
 • Gratis verzending


Populairste reisgids van Nederland


De eerste druk was al na twee weken uitverkocht. Mede door de lovende recensies is dit luxe reisboek dan ook met recht de meest populaire reisgids van Nederland!


In het kort • Ontdek veel rust & ruimte in relatief onbekende regio`s, weg van de massa.

 • Met fiets- & wandelroutes en leuke slaapplekken.

 • Verhalen, praktische tips en interessante weetjes.

 • Begin je reis al thuis op de bank met honderden mooie foto`s.

 • Inclusief gratis mobiele app voor onderweg.

 • Prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders.


Een boek uit de populaire bestseller reisgidsen serie van REiSREPORT.Weg van de drukte


Ontdek 20 bijzondere en nog relatief onbekende regio’s in Nederland, weg van de drukte. Voor een weekend weg of een langere vakantie in eigen land omgeven door natuur, rust, veel ruimte en vriendelijke mensen.Wandelen, fietsen, slapen en meer


Dit luxe reisboek is niet een heerlijke inspiratiebron voor talloze uitstapjes, maar ook een aanwinst voor wie van wandelen en fietsen houdt. Tientallen wandelingen en fietsroutes zijn toegevoegd. We behandelen wandeltochten die in het landschap zijn gemarkeerd of nemen je mee op pad met knooppunten routes. Zowel wandelknooppunten als fietsknooppunten. Zogenoemde klompenpaden, ommetjes of andere bekende varianten zijn in dit boek te vinden. Tevens passeren we soms bekende wandelingen en fietstochten zoals het Pieterpad of de Acht kastelen route.


In deze geactualiseerde versie geven we je ook tips voor leuke slaapplekken. Zoals B&B`s, kleinschalige hotels en campings.De mooiste plekken van Nederland?


De behandelde regio`s liggen verspreid door Nederland. Zo maken we je vakantie niet alleen interessant door geschiedenis en natuur aan bod te laten komen, maar zoomen we ook in. Drenthe, Gelderland, Overijssel, Friesland, Zeeland, Utrecht, Limburg... De Nationale Landschappen zijn overal te vinden. Denk aan de Veluwe in Gelderland, het Heuvelland in Limburg, Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland, de Friese Meren in Friesland, het Groene Woud in Brabant of de polders van Laag Holland, Noordoost-Twente, Winterswijk... En nog veel meer regio`s. Trek eropuit en ga wandelen of fietsen door heel Nederland. Start je reis in ieder geval op de startpagina van Nederland, www . reisreport . nl/nederland.Genieten begint al thuis op de bank


Met honderden fraaie foto’s en interessante achtergrondinformatie kan de lezer ook thuis `op reis` door eigen land. Zo kom je meer te weten over bijzonderheden van iedere regio en leer je plaatsen en natuur kennen.Gratis mobiele app voor onderweg


Een boek dat met veel toewijding is gemaakt door ervaren reisgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, bekend van de bestseller reisgidsen van Nederland en andere bijzondere landen. Onderweg maak je gebruik van de gratis mobiele app waarmee je alle behandelde bezienswaardigheden makkelijk kunt vinden. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl is bovendien nog meer informatie te vinden en zijn video’s te bewonderen.Prachtig cadeau (ook voor jezelf)


Dit luxe uitgevoerde reisboek is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Niet alleen door de inhoud en schitterende foto`s, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking.
Extra informatie:

Paperback / softback
216 pagina's
Met illustraties
Mei 2022
920 gram
298 x 212 x 14 mm
EAN: 9789083241227
REiSREPORT