Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jan van Beckum, Gert-Jan Vlasveld,CATS CM Editie 2014
  • Jan van Beckum, Gert-Jan Vlasveld,CATS CM Editie 2014
Jan van Beckum, Gert-Jan Vlasveld,CATS CM Editie 2014
Jan van Beckum, Gert-Jan Vlasveld
CATS CM® editie 2014 Contractmanagement voor opdrachtgever en leverancier
€ 40.28

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit boek is een inleiding tot contractmanagement voor bedrijven en overheid. Het introduceert een aantal basisbegrippen en concepten en biedt een helder stappenplan om de meeste valkuilen rond contracten proactief te vermijden.

Contractmanagement is het op operationeel niveau managen van alle contractueel vastgelegde verantwoordelijkheden, verplichtingen, procedures, afspraken, voorwaarden en tarieven rond een bepaalde overeenkomst plus het managen van alle onduidelijkheden, hiaten en gewenste wijzigingen daarin. De contractmanager zowel aan de zijde van de opdrachtgever als de leverancier voert deze taken met bijbehorende verantwoordelijkheden uit in opdracht van én met gedelegeerde bevoegdheden van de contracteigenaar.

CATS CM® biedt een methodische aanpak voor contractmanagement. Dit boek geeft niet alleen een goede beschrijving van het nog jonge vakgebied contractmanagement, het levert ook een werkbare methode voor contractmanagers.

Een groot aantal organisaties heeft CATS CM inmiddels in hun contractmanagementproces geïmplementeerd. Mede op basis van. hun ervaringen met CATS CM is deze nieuwe Editie 2014 ontstaan. Deze Editie 2014 gaat uit van het standpunt dat het managen van een contract in uitvoering, aan beide kanten van het contract (opdrachtgever én leverancier) sterke overeenkomsten vertoont en dus het best in samenhang wordt beschreven. Ook fenomenen als Contract Boards, contractimplementatie en escalatie kennen geen wezenlijk verschil aan de ene of andere zijde van het contract.

Dit boek is bedoeld voor alle managers die verantwoordelijk zijn voor, dan wel te maken hebben met contracten in uitvoering: contract-, delivery, project-, service-, facility-, account-, sales- en HR-managers, hun directeuren en stuurgroepleden aan beide zijden van het contract.

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Juni 2014
516 gram
240 x 169 x 15 mm
EAN: 9789087537210
Van Haren Publishing

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen