Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Veerle Bervoets, Kathelijne Bervoets, Geertrui Bervoets,Liefste, de oorlog is begonnen GLB
  • Veerle Bervoets, Kathelijne Bervoets, Geertrui Bervoets,Liefste, de oorlog is begonnen GLB
Veerle Bervoets, Kathelijne Bervoets, Geertrui Bervoets,Liefste, de oorlog is begonnen GLB
Liefste, de oorlog is begonnen GLB
GROOTLETTERBOEK
€ 34.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenIn `Liefste, de oorlog is begonnen` volg je de levens van Louise, Herlinde en Kathrine. Dankzij de langdurige vriendschapsband van hun moeders kennen zij elkaar al sinds hun jeugdjaren. Wanneer in 1939 de oorlog uitbreekt, volgen deze drie jonge vrouwen elk hun eigen ideologische pad. Het lot zorgt er echter voor dat hun wegen zich blijven kruisen.

Het leven van Herlinde verandert in een strijd wanneer ze zich staande probeert te houden onder het manipulatief gedrag van haar echtgenoot. De liefde voor haar minnaar Kristian doet haar naar adem happen.
Kathrine sluit zich aan bij een verzetsgroep in Parijs die geleid wordt door haar broer Jack. Wanneer haar grote liefde bij de eerste razzia`s wordt opgepakt, drijft ze zichzelf tot het uiterste om de Nazi`s te bestrijden. Louise, die door haar huwelijk in de hoogste Nazi kringen vertoeft, heeft veel bewondering voor het nieuwe regime. Als ze haar grote jeugdliefde weerziet, wordt echter ook haar leven danig door elkaar geschud.


Extra informatie:

Paperback / softback
344 pagina's
Mei 2022
654 gram
238 x 170 x 24 mm
EAN: 9789464626414
Uitgeverij Aspekt B.V.

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen