Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Cornelia van Lierop, Fleur van Groningen,Glijmiddel
  Glijmiddel
  Over opvliegers en andere ongemakken in de menopauze
  € 21.99
  24 Bij u in huis op: dinsdag  Dames! Meisjes! Juffrouwen en maagden!
  Laat Cornelia van Lierop u vertellen over de tijden van de Grote Droogte, de zweetaanvallen, de kilo`s die er aan- en afvliegen, de dieptes en laagtes van het spelpatroon in de bedstee, het gevoel dat de wereld terminaal om zeep is vanwege een leger hormonen dat de aftocht blaast, de schandalige en diep vernederende belichting in de meeste pashokjes der kledingzaken, de godin in u en hoe ze triomfeert ... Laat haar bovenal vertellen wat `helen` zou kunnen betekenen wanneer de jaren zo aantikken bij ieder van u dat de wereld u in de steek lijkt te laten.
  Heren! Jongens! Jongemannen en verdoken maagden!
  Laat Cornelia van Lierop u duidelijk maken wat het betekent een vrouw te zijn in de overgang, wat niet noodzakelijk wil zeggen dat ze zich richting nooduitgang begeeft, laat u door haar inwijden over de geheimen der geheimen, inderdaad: net dat wat niemand van u noodzakelijk wenst te weten, maar waar ieder van u nieuwsgierig naar is, laat u entertainen met verhalen die ja hoor; ook venten mogen smaken.
  Cornelia van Lierop kijkt diep in de ogen van de draak geheten Menopauze. Onversaagd gaat ze het monster te lijf met humor, wijsheid en zelfrelativering. Fleur van Groningen illustreert op haar onnavolgbare wijze met jawel: humor, wijsheid en zelfrelativering.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  192 pagina's
  Januari 2018
  207 gram
  150 x 150 x 18 mm
  EAN: 9789492626820
  Horizon

  24 Bij u in huis op: dinsdag