Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

Ulrike  Wolk, Eva María  Weermann,Werkwoorden in vorm Duits
Eva María Weermann, Ulrike Wolk
Werkwoorden in vorm / Duits
€ 9.25

Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Doelgroep Beginners, halfgevorderden en gevorderden

Kenmerken:

overzicht van werkwoordsvervoegingen
geschikt voor zelfstudie en als aanvulling op de gebruikte leergang
handig leer- en naslagwerk

Elk deel uit deze serie begint met praktische aanwijzingen voor het gebruik van het werkwoordenoverzicht. Dan volgt de vertaling van grammaticale begrippen. Vervolgens wordt er een korte uitleg gegeven over bijzonderheden in de spelling, de uitspraak en/of de vervoeging van de werkwoorden.

Dan volgt steeds op de linkerpagina een overzicht van de vervoegingen van de belangrijkste regelmatige en onregelmatige werkwoorden. De selectie van deze werkwoorden is gebaseerd op de frequentie waarin zij voorkomen in het alledaags taalgebruik en met de voorbeeldfunctie die zij hebben voor andere werkwoorden. Ook wordt aandacht besteed aan hulpwerkwoorden, wederkerende en scheidbare werkwoorden en de lijdende vorm. Op de rechterpagina staan steeds voorbeeldzinnen bij het werkwoord en leertips. Elk werkwoord wordt visueel ondersteund met een foto.

Achterin staan een lijst van werkwoorden met voorzetsels en een uitgebreide alfabetische werkwoordenlijst, met verwijzing naar de modelvervoeging in het boek. Ook is er een bijlage met oefeningen om de verschillende werkwoordsvormen en -tijden te herhalen.


Taal / Language : German

Extra informatie:

Paperback, slap kaft
224 pagina's
Met illustraties
Februari 2013
EAN: 9789460304699
Intertaal B.V. voor taalstudiemethoden e

Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel