Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Iris van Zomeren, Erik van Zomeren,Van waanzin naar Wijsheid
  • Iris van Zomeren, Erik van Zomeren,Van waanzin naar Wijsheid
Iris van Zomeren, Erik van Zomeren,Van waanzin naar Wijsheid
Van waanzin naar Wijsheid
€ 21.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Dit boek is een cadeau voor iedereen; het is zeer geschikt voor zowel cliënten als therapeuten. Daarnaast kan het heel behulpzaam zijn voor eenieder die trauma meemaakt in zichzelf of in de omgeving en die daar inzicht in wil krijgen. Het verhaal van Iris laat zien dat een succesvolle individuele traumagenezing mogelijk is.
Drs. R. Sangkasaad Taal, psychotherapeut

In dit boek vertelt Iris van Zomeren haar indrukwekkende levensverhaal. Een verhaal over een zeer onveilige jeugd met misbruik en mishandeling binnen het gezin, traumatische ervaringen met een pedoseksueel en de verwoestende gevolgen van pesten op school. Ze was nergens veilig. Zij kon alleen overleven door zich op te splitsen in meerdere persoonlijkheden.
Na twee extreem heftige ervaringen kwamen de wortels van haar trauma meer en meer bloot te liggen. Ze liet zich hierdoor niet afschrikken en ging de confrontatie aan met haar verleden. Door middel van zeer intensieve therapieën daalde ze samen met haar therapeuten af in de verschillende persoonlijkheden en ontdekte ze wat ze voor haar gedragen hadden, zodat een proces kon ontstaan van integratie en herstel.

In dit samen met haar man Erik geschreven boek worden er gaandeweg het verhaal geregeld (spirituele) inzichten aangereikt, waarbij er ook veel aandacht is voor de mechanismes rond trauma en de verschillende therapeutische benaderingen die kunnen helpen bij het oplossen daarvan.
Extra informatie:

Paperback / softback
305 pagina's
Juli 2021
448 gram
214 x 148 x 30 mm
EAN: 9789463653541
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen