Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gerarda van der Veen, Erienne van der Veen,Wegwijs in hooggevoeligheid
  • Gerarda van der Veen, Erienne van der Veen,Wegwijs in hooggevoeligheid
Gerarda van der Veen, Erienne van der Veen,Wegwijs in hooggevoeligheid
Wegwijs in hooggevoeligheid
gids voor ouder en kind
€ 18.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Hooggevoelige kinderen merken veel op in hun omgeving en denken diep na over wat ze waarnemen. Ze zijn empathisch, gewetensvol, creatief, sociaal sensitief en functioneren het beste in een harmonieuze sfeer. Maar ze kunnen ook behoedzaam, angstig en zeer emotioneel zijn.

In Wegwijs in hooggevoeligheid, gids voor ouder en kind legt Gerarda van der Veen uit hoe je weet of je kind hooggevoelig is, zodat je als ouders de beste zorg en begeleiding kunt bieden. Deze gids geeft een uitgebreide beschrijving van kenmerkende aspecten van deze karaktereigenschap, alsmede tips voor begeleiding in verschillende leeftijdsfasen, van kleutertijd tot puberteit.

Hoe is het voor een kind om hooggevoelig te zijn? Dochter Erienne (14) voegt aan deze gids haar belevingen toe, over onder meer omgaan met verandering, afscheid nemen en overprikkeling. In vlotte anekdotes schetst zij een beeld van hoe zij, terwijl zij opgroeide, leerde omgaan met haar sensitiviteit. Dat maakt deze gids ook voor kinderen een wegwijzer in hooggevoeligheid.

Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
September 2012
422 gram
238 x 156 x 16 mm
EAN: 9789079603190
248media uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen