Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Eric Tiggeler, Manon Rundervoort,Beter in rapporteren
  Beter in rapporteren
  € 29.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Beter in rapporteren helpt je om betere zakelijke teksten te schrijven. Het boek behandelt o.a. het schrijven van rapporten, papers, verslagen en scripties. De korte paragrafen, praktijkgerichte voorbeelden en bijbehorende website met oefeningen en feedback maken dit boek tot een echte hulp voor studenten.
  Auteurs Eric Tiggeler en Manon Rundervoort behandelen in negen hoofstukken alle relevante onderwerpen rondom rapporteren. Voorbeelden zijn de opbouw van een rapport, start van een tekst en een aantrekkelijke schrijfstijl.
  In deze tweede druk zijn er meer oefeningen en toevoegingen in de tekst opgenomen. Ook is er een evenwichtigere verdeling qua online oefeningen per hoofdstuk.

  Op de bijbehorende website staan toetsen met meerkeuzen- en invulvragen incl. feedback en online opdrachten
  Beter in rapporteren is zowel te gebruiken in klassikaal onderwijs als tijdens zelfstudie. Het boek is geschikt voor iedere student die te maken krijgt met rapporteren en richt zich daarbij met name op de volgende studierichtingen: Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde MER, Commerciële economie, Facility Management, International Business Languages, Small Business en Retailmanagement en Technische bedrijfskunde.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  124 pagina's
  Maart 2019
  270 gram
  241 x 171 x 10 mm
  EAN: 9789024426768
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen