Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Margreet van Putten, Elleke Huijbrechts,Voeten en reuma
  Voeten en reuma
  € 47.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  In dit boek krijg je antwoord op de vraag wat reuma is en welke complicaties zich (kunnen) voordoen aan de voeten. De voet staat centraal: zowel huid- en nagelproblemen, als afwijkingen in voetvorm en voetfunctie, vaat-  en neurologische problemen en de preventie daarvan worden besproken. In heldere bewoordingen worden de consequenties van verschillende vormen van reuma, voetproblemen en mogelijke therapieën behandeld. Ook wat goede schoenen zijn voor reumapatiënten wordt uitvoerig belicht.

  In Voeten en reuma leer je welke voetklachten bij mensen met een reumatische aandoening kunnen voorkomen, hoe een voetonderzoek moet worden uitgevoerd en wat de rol is van de medisch pedicure en podotherapeut. Voor andere (para)medici (in opleiding) geeft dit boek ook nuttige tips en is kennisverrijkend. Het boek Voeten en reuma staat boordevol praktische tips en er is een handig trefwoordenregister.

  Gezien de verhelderende informatie, met waar nodig verklarende tekst, is het zeer toegankelijk voor de geïnteresseerde reumapatiënt zelf.

  Margreet van Putten is arts (n.p.) en ervaren docent/spreker/auteur als het gaat om voeten en behandelen van voetklachten. Elleke Huijbrechts (Msc) is podotherapeut en docent/onderzoeker op het gebied van reuma en voetzorg. 
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  192 pagina's
  Met illustraties
  Oktober 2019
  433 gram
  240 x 168 x 9 mm
  EAN: 9789036823777
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen