Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Boudewijn Geels, Elfanie toe Laer,De voorhoede
  • Boudewijn Geels, Elfanie toe Laer,De voorhoede
Boudewijn Geels, Elfanie toe Laer,De voorhoede
De voorhoede
Vrijpostige gesprekken met rolmodellen van kleur over discriminatie en integratie
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHet debat over discriminatie en integratie lijkt steeds verhitter te worden. Hoofdoorzaak is onwetendheid over en angst voor elkaar, zeggen de mensen in dit boek.
Ook zij werden geconfronteerd met vooroordelen. Toch haalden ze de top. Hoe deden ze dat? Hoe belangrijk was de rol van hun ouders? Is er in Nederland inderdaad sprake van ‘systemisch racisme’, zoals premier Rutte zegt? En wat mogen (nakomelingen van) migranten die niet slagen zichzelf aanrekenen?
Boudewijn Geels en Elfanie toe Laer interviewden 25 geslaagde voorbeelden van integratie, zoals Gerald Roethof, Sigi Lens, Esmah Lahlah, Franc Weerwind, Sylvana Simons, Andy Kraag, Shirin Musa en Patrick ‘Rudeboy’ Tilon. Het werden open interviews waarin de ongemakkelijke vragen niet geschuwd werden.
DE VOORHOEDE is een onmisbaar boek voor iedereen die wil weten hoe de multiculturele samenleving er voorstaat. Het boek is zeker ook een must-read voor jonge, ambitieuze Nederlanders met een migratieachtergrond. Want wat deze 25 konden, kunnen zij ook.Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Met illustraties
Maart 2022
337 gram
218 x 142 x 22 mm
EAN: 9789462972278
Uitgeverij De Kring

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen