Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • H.J. Doeleman, J.P.R. Thomassen, E. van Winzum,De 25 beste ideeen voor een meer inspirerende planning & control
  • H.J. Doeleman, J.P.R. Thomassen, E. van Winzum,De 25 beste ideeen voor een meer inspirerende planning & control
H.J. Doeleman, J.P.R. Thomassen, E. van Winzum,De 25 beste ideeen voor een meer inspirerende planning & control
De 25 beste ideeen voor een meer inspirerende planning en control
€ 34.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Wendbare en flexibele organisaties kunnen inspelen op veranderingen. Dit worden de succesvolle organisaties van morgen. Het is wel van belang dat organisaties in control zijn en bij veranderingen in control blijven. Een planning & control die gericht is op beheersing maar ook effectief veranderingen ondersteunt is hierbij van wezenlijk belang. In `De 25 beste ideeën voor een meer inspirerende planning & control` staat de auteurs een veel meer inspirerende planning & control voor ogen dan de huidige die dikwijls als een ritueel met veel papierwerk wordt ervaren.

Dit boek ontsluit 25 vernieuwende ideeën uit de wetenschap voor de praktijk. Op basis van praktijkervaring en een uitgebreid literatuuronderzoek hebben de auteurs deze ideeën voor een meer inspirerende planning & control toegankelijk gemaakt.
Aan de orde komen de vijf dimensies waarlangs de organisatie planning & control meer inspirerend kan maken. U krijgt een overzicht van de 25 ideeën en vervolgens een toelichting per ideemet de verbeterkans, het idee en de uitwerking en toepassing en de wijze waarop u met deze ideeën in uw organisatie aan de slag kunt gaan.

Elke organisatie zou in feite haar werkwijze in de planning & controlcyclus naast de praktische checklist uit dit praktijkboek moeten leggen!


Extra informatie:
Controlling & auditing in de praktijk 104
Paperback / softback
Met illustraties
Juni 2013
221 gram
210 x 147 x 11 mm
EAN: 9789013116885
Boom

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen