Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

,Dutch Designers Yearbook 2022
Dutch Designers Yearbook 2022
Chaos
€ 29.95
  (Hardback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


Nederlands-/Engelstalig

Een jaar Dutch design in één boek: van prijswinnend design tot beeldbepalende designers. Ontdek de veerkracht van designers in crisistijd en de waarde van design voor de uitdagingen van morgen.

Dutch designers staan wereldwijd bekend om hun originaliteit en gedurfde innovaties, en hun werk dringt door tot in de haarvaten van onze maatschappij. Design is overal: ontwerp geeft vorm aan de wereld van nu en loopt vooruit op de wereld van morgen.

De afgelopen periode werd getekend door de naweeën van de pandemie, een onverwachte oorlog, uit de hand lopende klimaatproblemen en ongekende inflatie: het is een chaotische tijd.

Al treffen deze crises ook de creatieve sector ingrijpend, zo?n onzekere periode daagt ontwerpers extra uit om na te denken over de toekomst. Hoe kunnen zij antwoorden helpen vinden op de dilemma?s van deze tijd? Wat kan hun rol zijn bij de noodzakelijke transities?

CHAOS belicht het designjaar 2022 en kijkt vooruit. Het boek geeft een openhartige inkijk in wat designers nu denken en maken: via essays en interviews, opvallend eindexamenwerk van Nederlandse ontwerpopleidingen, prijswinnend werk en portretten van beeldbepalende designers als Petra Blaisse, Chequita Nahar en tinker imagineers.Taal / Language : Multiple languages

Extra informatie :

Hardback
192 pagina's
Met illustraties
December 2022
738 gram
268 x 217 x 21 mm
EAN: 9789462087774
nai010 uitgevers/publishers


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.