Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

,Drents Friese Wold 8 SBB
  • ,Drents Friese Wold 8 SBB
  • ,Drents Friese Wold 8 SBB
Drents Friese Wold 8 SBB
€ 8.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


Het Drents-Friese Wold is een prachtig aaneengesloten natuurgebied van maar liefst zesduizend hectare groot. In het Aekingerzand kun je met enige fantasie nog voorstellen hoe de onmetelijke zandvlakten van het Drenthe van vroeg eruit gezien hebben. Ontdek met deze wandelkaart de mooiste historische stukken natuur. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven.

Het Drents-Friese Wold is uitgeroepen als Nationaal Park vanwege de unieke diversiteit van het natuurlijk leven. In het kletsnatte Aekingerbroek ligt de oorsprong van de rivier `Vledder Aa`. In het mysterieuze Fochtelooërveen kun je heerlijk wandelen door een van de laatste hoogvenen van Europa.

Met de kaart van Falk Staatsbosbeheer (sbb) ga je mee op ontdekkingsreis door dit mooie natuurgebied. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en langs beken en moerassen en wat nog niet meer zal zijn!.

Gemarkeerde wandelroutes
Fietspaden
Fietsknooppunten netwerk
Mountainbike routes
Ruiterpaden
Alle straten in het buitengebied
Uitgebreid met toeristische en recreatieve informatie


Extra informatie:

Paperback / softback
2019
58 gram
232 x 115 x 5 mm
EAN: 9789028710702
Falkplan


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.